Izdelava notranjih stopnic priznanega proizvajalca 

Notranje stopnice ne delimo le glede na obliko in na materiale, iz katerih so narejene, temveč tudi glede na to, kako poteka način izdelave. Obstajajo namreč kar štirje različni postopki izdelave za notranje stopnice. To so notranje samonosilne stopnice, notranje stopnice, ki so montirane na betonsko podlago, notranje stopnice, ki imajo jekleno konstrukcijo, in plavajoče ali t. i. konzolne stopnice. 

Ne glede na to, za kateri način se boste odločili, pa je najvažneje, da je izdelava notranjih stopnic zaupana mojstru, ki ima na tem področju veliko znanja in dolgoletne izkušnje. 

Oblike samonosilnih stopnic 

Vsak način izdelave stopnic pa ima seveda še številne podkategorije oziroma vrste. Izdelava notranjih stopnic, kjer je oblika samonosilna, ponuja več izbir. Izbira pa je v največji meri odvisna od želja, potreb in zmožnosti naročnika. Prav tako je to zelo odvisno tudi od razpoložljivosti prostora, kjer bodo samonosilne stopnice vgrajene. Proizvajalci oziroma izdelovalci stopnic vas bodo opozorili na to, da si lahko izberete med povsem ravnimi stopnicami alu pa zavitimi, ki so v obliki črk L ali U. 

Izdelava notranjih stopnic samonosilne narave ponujajo še stopnice, ki so spiralne ali izmenično konične z zelo velikim naklonom. Za slednje je značilno, da so zlasti primerne za vikende in tudi za dostope do podstrešij nekega objekta. 

Postopek izdelave notranjih stopnic 

Kako izdelava notranjih stopnic izgleda, si lahko pogledate tudi na spletni strani priljubljenega podjetja, ki vam v obliki slikovnega gradiva na svoji spletni strani razkriva postopek izdelave za notranje stopnice. Na spletni strani podjetja boste prav tako lahko prišli do številnih zelo koristnih informacij, med drugim tudi do tega, koliko bi vas izdelava notranjih stopnic lahko stala. 

Na storitev se lahko naročite kar s pomočjo kontakta, ki ga najdete na vstopni spletni strani podjetja. Morda boste pri naročanju naleteli na kako posebno akcijo, ki vam bo zagotovila še ugodnejše stopnice.